Basic Touch

Schoonheidssalon

COVID-19 Hygiëneprotocol schoonheidsspecialisten

Je bent weer welkom in mijn salon!

De overheid heeft aangegeven dat het - met inachtneming van de juiste voorwaarden - weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Ik sta graag voor jou klaar.

Heb je nog een afspraak staan? Dan kun je deze weer definitief in je agenda noteren. Wil je graag een nieuwe afspraak maken? Neem dan contact met mij op via telefoonnummer 06-26976945.

 

Ons protocol

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. We kunnen ons voorstellen dat je wilt weten hoe dat in zijn werk gaat.

 

Om de gezondheid en veiligheid van mij en mijn klanten waarborgen, werk ik alleen op afspraak. Ik vraag je tevens om, indien mogelijk, alleen naar de behandeling te komen.

Ik werk volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen mijn salon en daarom wil ik je vragen om de onderstaande ‘Gezondheidscheck voor klanten’ te doorlopen. Beantwoord je minimaal één vraag met ja, dan wil ik je vragen een nieuwe afspraak te maken of te wachten met het maken van een afspraak.

 

Gezondheidscheck voor klanten

1. Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid, en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?

2. Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

3. Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

4. Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact met hem/haar gehad, terwijl hij/zij nog klachten had?

5. Bent u in thuisisolatie, omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld.

 

Bekijkt u s.v.p. via onderstaande link de aanwijzingen uit het

 

 

Heb je vragen? Stel deze gerust: 06-26976945 / info@basictouch.nl

 

 

Schoonheidssalon Basic Touch Apeldoorn. Uw schoonheidsspecialiste in Apeldoorn.
COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten